Le Meridien Etiler, Türk mutfağının geleneksel tatları ile evrensel lezzetleri dengeyle buluşturan menüsüyle Ramazan’ı karşılamaya hazırlanıyor.
Konuklarına yaz bahçesini de açacak olan Le Meridien Etiler, havuz başının serinliği ve Boğaz’ın büyüsünü yansıtan muhteşem yaz geceleri ile Ramazan’a renk katacak.
Ramazan menüsünde; Trakya kıvırcık kuzudan tandır, kuzu kapama, Beykoz kebabı gibi Türk mutfağının seçkin lezzetlerini sunacak olan Le Meridien Etiler, havuz başında kömür ateşinde pişirilen et çeşitleri ile farklı bir yemek zevki alternatifi de oluşturacak. Zengin iftariyeliklerden, kuru patlıcan dolması, etli yaprak sarma gibi dolma çeşitlerine kadar pek çok alternatifin yer alacağı Ramazan sofrasında, geleneksel makinesinde hazırlanacak şerbetler de misafirlere sunulacak. Ayrıca Le Meridien markasının tüm dünyadaki otellerinde özel olarak üretilen bol çeşitli, tuzlu ve tatlı ekler alternatifleri de yeni tatlar denemek isteyenler için ideal.