Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler İftar Yemekleri

Tarhana Çorbası

by Yemek Zevki Editör
09 Haziran 2015
in İftar Yemekleri
483 10
0
Tarhana Çorbası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

tarhana-corbası-iftar-menusu

Tarhana Çorbası İçin Malzemeler;

150 gram kıyma

3 çorba kaşığı (silme) tarhana

3 su bardağı su veya 3/2 su bardağı su ile 3/1 su bardağı et suyu

Veya arzunuza göre 3 su bardağı et suyu

Daday tereyağı

Tuz, karabiber

(4 Kişilik)

Hazırlanışı

1 kapta 3 kaşık tarhanayı ılık su ile ezin. Ayrı bir tencerede, tereyağında kıymayı kavurun. Üzerine 3 su bardağı su ilave edin. Ezilmiş olan tarhanayı bu suya katın. Karıştırarak kaynatın. Tuz ve karabiber atın. Arzunuza göre kıyma, yerine sucuk parçaları ile de yapabilirsiniz. Birçok şekilde pişirilebilen Tarhana Çorbası, sarımsaklı, ince yeşil biberli ve domatesli de yapılabiliyor. Ayrıca, hamur tarhana yerine kurutulmuş toz tarhana kullanılabilir.

Tags: Çorbaİftar YemeklerimalzemeRamazan ayıRamazan YemeklerisahurtarhanaTarhana ÇorbasıTarhana Çorbası nasıl hazırlanır?
Previous Post

Pakmaya’dan Ramazan Ayına Özel Tarifler

Next Post

Anne Pizzası  

Yemek Zevki Editör

Next Post
Anne Pizzası     

Anne Pizzası  

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki