Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Fırında Sucuklu ve Kaşarlı Patates

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2015
in Pratik Yemekler
488 5
0
Fırında Sucuklu ve Kaşarlı Patates
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fırında-Patates

Fırında Sucuklu ve Kaşarlı Patates Malzemeler:

4 adet büyük ve uzun patates
4 tatlı kaşığı tereyağı
4 çay kaşığı kırmızı toz biber
4 dal taze kekik
4 çorba kaşığı ketçap
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 küçük kase dilimlenmiş sucuk
8 dilim taze kaşar peyniri

Fırında Sucuklu ve Kaşarlı Patates Hazırlanışı:

Sosu için; Ketçabı, kıyılmış taze kekiği ve zeytinyağını karıştırın. Sosunuz hazırdır.

Patateslerin kabuğunu soymadan yıkayın. iki parmak genişliğinde aralıklar bırakarak tabanından kopmayacak şekilde dilimleyin. Her dilimin arasına tereyağı sürün. Fırının orta katına yağlı kağıt serili fırın tepsisinin üzerine yerleştirin. 200 dereceye ayarlı fırında, arada bir kontrol ederek piştiğinden emin olana dek kızartın. Patatesler pişince aralarına yarımşar dilim tost peyniri, sucuk ve ketçaplı sostan yerleştirin. Patatesleri tekrar sıcak fırına verin. Peynirler eriyince fırından alın

Tags: Fırında PatatesFırında Sucuklu ve Kaşarlı PatatesFırında Sucuklu ve Kaşarlı Patates HazırlanışıFırında Sucuklu ve Kaşarlı Patates MalzemelerFırında Sucuklu ve Kaşarlı Patates TarifiKaşarlı Patates
Previous Post

Gaziantep’in Vazgeçilmez İkilisi ‘Baklava’ Ve ‘Kebap’ın Zirve Yaptığı Mekan; KÜBBAN

Next Post

Pril ’den greyfurt ve bitki özlü “Açelya’nın Mutfak Sırları” serisi…

Yemek Zevki Editör

Next Post
Pril ’den greyfurt ve bitki özlü “Açelya’nın Mutfak Sırları” serisi…

Pril ’den greyfurt ve bitki özlü “Açelya’nın Mutfak Sırları” serisi…

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki