Ana Sayfa » Haber Turu » Genç Aşçılar, Zeytinyağının İnceliklerini Komili İle Öğreniyor

Genç Aşçılar, Zeytinyağının İnceliklerini Komili İle Öğreniyor

komiliTürkiye’nin en köklü zeytinyağı markası Komili, genç aşçı adayları ile buluştu. Komili, Aşçılık Okulu Mezunlar Derneği (AŞOMDER) koordinatörlüğünde ve Mengen Kaymakamlığı, Mengen Belediyesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Bolu, Mengen, Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi destekleriyle 25 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 35 üniversiteden katılımın olduğu “I. Ulusal Aşçılık Kampı”nın sponsorlarından biri olarak genç aşçı adaylarının yanında yer aldı.

Türkiye’de eğitim veren üniversitelerin; aşçılık, gastronomi, gastronomi ve mutfak sanatları, mutfak sanatları ve yönetimi programlarındaki öğrencilerin profesyonellerle buluşması, çeşitli etkinliklerle vizyonlarını genişletmek için düzenlenen etkinlikte, Komili ürünlerine ilgi yoğundu. Komili zeytinyağları ile birbirinden lezzetli yemeklere imza atan genç aşçılar, aynı zamanda zeytinyağı tadım eğitimi de alma şansı yakaladılar.

OKU ➤  Sudiye’de Bir İtalyan: La Mia Luce

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir