Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Dünya Mutfağı

Causa Rellena

by Yemek Zevki Editör
03 Nisan 2015
in Dünya Mutfağı
483 10
0
Causa Rellena
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

rellena

Causa Rellena Malzemeler:

> 1 adet tavuk göğüs eti
> 2 dal kereviz sapı
> 1 tutam taze kişniş
> 3 çorba kaşığı mayonez
> 4 adet orta boy patates
> Tuz, karabiber
> 2 adet limon
> 1 kahve fincanı zeytinyağı
> 2 adet avokado

Causa Rellena Hazırlanışı:

Tavuk göğüs etini bol suda haşlayın, daha sonra küçük parçalara ayırın. İnce doğranmış kereviz sapını ve kişnişi ekledikten sonra mayonezle karıştırın. Patatesleri tuzlu suda haşlayın. Sıcakken soyup püre haline getirin. İçine tuz, karabiber, limon suyu ve zeytinyağını ekleyerek kıvamlı bir karışım elde edin. Servis için; Oluşturduğunuz top veya bir kase ile şekil verdiğiniz patates karışımının üzerine tabaka tabaka avokado ve tavuk karışımını yerleştirin. Süslemek için; Dilimlenmiş zeytin, haşlanmış yumurta dilimleri ve/veya kişniş yaprakları kullanabilirsiniz.

Tags: Causa RellenaCausa Rellena HazırlanışıCausa Rellena MalzemelerCausa Rellena TarifiRellena
Previous Post

Çilekli Cheesecake

Next Post

Narlı Kaşık Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Narlı Kaşık Salatası

Narlı Kaşık Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki