Ana Sayfa » Dünya Mutfağı » Ispanak Timbalo

Ispanak Timbalo

54

Ispanak Timbalo Malzemeler:

> 300 gram ayıklanmış kuzu ıspanak

> 1 adet bütün yumurta

> 10 gram kabartma tozu

> 50 gram parmesan peyniri

> Yarım muskat (küçük hindistan cevizi)

> Tuz – karabiber

> Yarım çay bardağı süt

> Yarım çay bardağı yemeklik krema

> 150 gram kuru soğan

> 50 ml. sıvı yağ

Hazırlanışı:

Ispanakları yıkayıp doğradıktan sonra soğanla soteleyin. Kapya biberleri doğrayıp ıspanağa ekleyin. Karışımı kenara alıp ılındıktan sonra sırasıyla tüm malzemeleri ekleyin ve karıştırın. Silikon muffin kek kalıplarına karışımı dökün. 175 derece önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirin. Kalıptan çıkararak servis edin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir