Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Bulgurlu Sebze Yemeği

by Yemek Zevki Editör
08 Şubat 2015
in Sebze Yemekleri
473 20
0
Bulgurlu Sebze Yemeği
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

21

Bulgurlu Sebze Yemeği Malzemeler:

> 2 adet soğan

> 1 kahve fincanı zeytinyağı

> 1 adet havuç

> 1 demet ıspanak

> 4-5 yaprak pazı

> 1 demet semizotu

> Tuz, karabiber

> 1 su bardağı su

> 1 kahve fincanı bulgur

Hazırlanışı:

3 çorba kaşığı zeytinyağını tencerede ısıtıp ay şeklinde doğranmış soğanları arada bir birkaç tatlı kaşığı su ekleyerek karamelize olana dek kavurun. Rendelenmiş havucu ilave edin. Birkaç dakika kavurun. İnce kıyılıp tuzla ovulduktan sonra avucunuzla suyunu sıktığınız ıspanak-pazı karışımını ekleyin. Birkaç kez karıştırıp 1 demet semizotunu da ilave edin. Tuzu, taze çekilmiş karabiberi, kalan zeytinyağını, suyu ve bulguru ekleyin. Tencerenin kapağını kapatın, orta ateşte 15 dakika pişirin.

Tags: Bulgurlu Sebze YemeğiBulgurlu Sebze Yemeği HazırlanısıBulgurlu Sebze Yemeği MalzemelerBulgurlu Sebze Yemeği Tarifi
Previous Post

Diyabetle Mücadelede Yardımcınız; Ay çekirdeği

Next Post

Fırında Rezeneli İstiridye Mantarı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Fırında Rezeneli İstiridye Mantarı

Fırında Rezeneli İstiridye Mantarı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki