Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Haber Turu

Emsan’dan Mutfakların Baş Tacı Olacak Bir Yenilik

by Yemek Zevki Editör
07 Ocak 2015
in Haber Turu
488 5
0
Emsan’dan Mutfakların Baş Tacı Olacak Bir Yenilik
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

emsanAromasını kaybetmeden pişen sebze yemeklerinden, lokum gibi pişerek sofralara ulaşan tüm et yemeklerinin hikayesi iyi bir tavayla başlar. Emsan ısıyı eşit dağıtan yepyeni Hard Stone Granit Tava ile tadı damaklarda kalan yemeklere imzasını atacak.

Lezzetli yemeklerin en önemli unsuru olan tavalar, Emsan’ın Hard Stone Tavaları ile birleşince dayanıklılık ve kaliteyi mutfaklara getiriyor. Yanmaz yapışmaz yapıya sahip Hard Stone Tava,  yağ kullanmadan sağlıklı ve enfes tatlar hazırlamanıza yardımcı oluyor. Granit yapısıyla fırına rahatlıkla girebilen Emsan Hard Stone Tava, tadını kaybetmeyen ve ağızda dağılan et yemeklerinin lezzetli halini sofralara taşıyor.

İndüksiyon tabana sahip Emsan Hard Stone Tava, ısıyı eşit ölçüde dağıtma özelliğiyle pişirilen yiyecekteki tüm buharı içeri hapsederek, yemeklerin gerçek tadıyla pişmesini sağlıyor. Sapındaki renk değiştiren ısıya duyarlı noktası ile ısının yeterli seviyeye ulaştığını anlamada kolaylık sağlayan Hard Stone Tava, çizilme ve aşınmaya ekstra duyarlı oluşuyla dikkat çekiyor. Çıkarılabilir sapı ile Emsan Hard Stone Tavalar bulaşık makinesine rahatlıkla sığıyor.

Tags: Ana YemeklerBasit Yemekler
Previous Post

Lübnan Usulü Acılı Ezme

Next Post

UNO’ dan Eski Usul, Yeni Lezzet “Artisan Ekmek”

Yemek Zevki Editör

Next Post
UNO’ dan Eski Usul, Yeni Lezzet “Artisan Ekmek”

UNO’ dan Eski Usul, Yeni Lezzet “Artisan Ekmek”

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki