Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Biscotti

by Yemek Zevki Editör
11 Aralık 2014
in Hamur İşi Tarifleri
488 5
0
Biscotti
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

32

Biscotti Malzemeler:

> 100 gram tereyağı > 1,5 su bardağı esmer toz şeker

> 4 adet yumurta > 500 gram un tam buğday unu veya buğday unu

> 1 paket karbonat > 1 tatlı kaşığı tarçın

> 2 adet portakalın rendelenmiş kabuğu > 1 küçük kase Antepfıstığı içi (bütün)

> 1 küçük kase badem içi (bütün)

> 1 küçük kase kurutulmuş yaban mersini

Biscotti Hazırlanışı:

Küp doğranmış tereyağı ile şekeri çırpma teli ile krem haline getirin. Yumurtaları tek tek ekleyerek karıştırmaya devam edin. Unu, kabartma tozunu, tarçını ve rendelenmiş portakal kabuğunu bir kapta harmanlayın. Unlu karışımı yumurtalı karışıma ilave edip spatula ile alttan üste doğru havalandırarak karıştırın, daha sonra yoğurmaya başlayın. Pürüzsüz bir şekilde yoğurduğunuz hamura kuru yemişleri ekleyin. Tekrar yoğurun. Hamuru, yağlı kağıt serili fırın tepsisine sığacak şekilde somun ekmek gibi form vererek yerleştirin. 170 dereceye ayarlı fırında 25 dakika pişirin. Hamuru fırından alın, en fazla serçe parmağı kalınlığında dilimleyip tekrar sıcak fırına verin. 10 dakika daha pişirin. Fırından alın, kavanozlara veya bisküvi kutularına aktarıp muhafaza edin.

Tags: BiscottiBiscotti HazırlanışıBiscotti MalzemeleriBiscotti Tarifi
Previous Post

Kestaneli Cupcake

Next Post

Balkabaklı Ravyoli

Yemek Zevki Editör

Next Post
Balkabaklı Ravyoli

Balkabaklı Ravyoli

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki