Tandır Candır, Anadolu’nun geleneksel mirasları arasında yer alan tandırı, farklı konsepti ve özel lezzetiyle Ataşehir’de İstanbullularla buluşturuyor.
Alışılagelmiş et restoranlarının aksine tandırı fast food ile buluşturan Tandır Candır, şehir hayatının yoğun temposu içerisinde kısıtlı zamanı olan İstanbullulara eşsiz bir ‘Tandır’ ziyafeti vaat ediyor.
Kendine Özgü Teknikle 8 Saatte Pişiriliyor
Tandır Candır, tandırı yeniden yorumladığı adresinde lezzet avcılarını buluşturuyor, 8 saatte pişen mis gibi tandır lezzetiyle bambaşka bir deneyim sunuyor. Et kalitesi yönünden Türkiye’nin en iyisi olan kıvırcık ırkı koyun etiyle hazırlanan tandır menüleri, kendine özgü pişirme teknikleriyle müşterilerine sunuluyor. Tandırın dana etinden de tercih edilebildiği mekan, damak tadına önem verenleri tutkunu olacakları seçeneklerle tanıştırıyor.
Menüsündeki tandıra has lezzetlerin yanı sıra sunduğu konfor, kaliteli servis ve ambians ile bu benzersiz lezzetleri evinde ve iş yerinde isteyenler için de paket servisi bulunuyor.