Ana Sayfa » Haber Turu » “the globe”un Konsept Menüleriyle Sonbahar Her Zamankinden Daha Lezzetli

“the globe”un Konsept Menüleriyle Sonbahar Her Zamankinden Daha Lezzetli


İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, şık restoranı the globe’da konuklarına sunduğu lezzet deneyimini bir adım ileri taşıyor.

Usta executive şef Yannis Manikis’in yönetiminde 80 kişilik uluslararası şef kadrosuna ev sahipliği yapan the globe, her ay doğanın harika meyvelerinden birini seçiyor ve bu meyveyi odağına alan yepyeni lezzet konseptleri oluşturuyor.

The Globe Mutfağında Nar Bereketi

Mevsimlik taze meyveler kullanılarak hazırlanan sonbahar konseptlerinden ilki, tariflere özel bir lezzet katan nar ile hazırlanan Kasım ayı konsepti. Bereketin simgesi nar ile tatlandırılan vanilyalı parfe, narlı mini tartlar, narlı ve güllü kinoa pudingi ile nar, yaban mersini ve portakallı meyve barı gibi tatlılar, konseptin en çok dikkat çeken seçenekleri arasında. Şefin özel tarifiyle hazırlanan narlı, turplu ve patatesli salata ile narlı pekmezli yoğurt ise hafif lezzetler arayan konukların ilk tercihi olacak.

A, B3, B5, C vitaminleri açısından zengin bir meyve olan nar ile hazırlanan tarifler, antioksidan özelliği ve kalp rahatsızlıklarını önleyici etkisiyle konuklara lezzetin yanı sıra sağlık da sunacak.

Elma İle Hem Sağlıklı Hem De Lezzetli Tarifler

the globe’da Aralık ayına ise yeşil Granny Smith elmasıyla hazırlanan tarifler damgasını vuracak. Elmalı minik tartlar, elmalı karamelli mus, elmalı donut, elma ve tarçınlı yoğurt ve müsli ile leziz elmalı tart ve kurabiyeler, otel konuklarının ve lezzet meraklılarının iştahını kabartacak.

Lezzetinin yanı sıra Provitamin A ile B1, B2, PP, B5, B9, C ve E vitaminlerini de içeren Granny Smith elması, baş ağrısı, uykusuzluk, kolesterol, tansiyon, yorgunluk gibi rahatsızlıklara iyi gelmesinin yanı sıra, cilt üzerinde canlandırıcı etki oluşturmasıyla da dikkat çekiyor.

Misafirlerini dünyaca ünlü Hilton hizmet kalitesi ve geleneksel Türk konukseverliğiyle ağırlayan Hilton İstanbul Bomonti’nin seçkin restoranı the globe, meyveli menüleri 2015’te de her ay farklı ve mevsime uygun konseptlerle konuklarına sunmaya devam edecek.

OKU ➤  NUDO’ya Avrupa’dan Vejetaryen Sertifikası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir