Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Patatesli, Peynirli ve Kıymalı Hingel

by Yemek Zevki Editör
23 Kasım 2014
in Hamur İşi Tarifleri
463 30
0
Patatesli, Peynirli ve Kıymalı Hingel
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

38

Patatesli, Peynirli ve Kıymalı Hingel Malzemeler:

> 2 su bardağı un > Su> Tuz

İçi İçin:

> 1 adet haşlanmış patates

> 1 adet kuru soğan

> 200 gram kıyma

> 200 gram beyaz peynir

> Maydanoz > Tuz > Karabiber

Patatesli, Peynirli ve Kıymalı Hingel Hazırlanışı:

Un ve tuzu karıştırıp aldığı kadar su ile mantı hamurunu elle yoğurup dinlendirin. Patatesli iç harç için; Bir tavada ince doğranmış soğanı kavurun. İçine haşlanmış patatesi rendeleyip tuz ve karabiber ilave edip soğutun. Kıymalı iç harç için; Kıymaya tuz, karabiber ve ince kıyılmış maydanoz ekleyip yoğurun. Beyaz peynirli iç harcı içinde; Peynir rendesi ve maydanozu karıştın. Dinlenmiş hamuru mantı hamuru gibi açıp bir bardak yardımı ile kesin. Ortalarına harçlardan koyup bohça gibi kapatıp tuzlu suda haşlayın. Sarımsaklı yoğurt ile servis edin

Tags: Hingel TarifiPatatesliPeynirli ve Kıymalı HingelPeynirli ve Kıymalı Hingel HazırlanışıPeynirli ve Kıymalı Hingel MalzemelerPeynirli ve Kıymalı Hingel Tarifi
Previous Post

Arjantin Soslu Steak

Next Post

Somon Füme Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Somon Füme Salatası

Somon Füme Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki