Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Et Yemekleri

Kuzu Etli ve Sarımsaklı Güveç

by Yemek Zevki Editör
20 Kasım 2014
in Et Yemekleri
458 35
0
Kuzu Etli ve Sarımsaklı Güveç
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

33

Kuzu Etli ve Sarımsaklı Güveç Malzemeler:

> 500 gram kuzu eti

> 3 çorba kaşığı zeytinyağı

> 3 adet domates

> 2 adet soğan

> 1 baş sarımsak

> Tuz, karabiber

Kuzu Etli ve Sarımsaklı Güveç Hazırlanışı:

Toprak güveci ocağın üzerine alın. Zeytinyağını güvecin içinde ısıtıp etleri ilave edin. Sürekli karıştırarak etleri 20 dakika boyunca kavurun. Etin üzerine halka şeklinde doğranmış soğanları, dörde böldüğünüz domatesleri ekleyin. En üste ayıklanmış diş diş sarımsakları serpin. En son üzerini geçmeyecek şekilde yavaş yavaş sıcak su ekleyin. Tuzunu ve taze çekilmiş karabiberini serpin. Önce yüksek ateşte birkaç taşım kaynatın, sonra üzerini kapatıp ateşi iyice kısın. 1 saat boyunca pişirin. Sıcak sıcak servis yapın.

Tags: GüveçKuzu Etli ve Sarımsaklı GüveçKuzu Etli ve Sarımsaklı Güveç HazırlanışıKuzu Etli ve Sarımsaklı Güveç MalzemeleriKuzu Etli ve Sarımsaklı Güveç Tarifi
Previous Post

Aşure

Next Post

Yurdagül: “Sağlıklı beslenme trendi ile bitki ve meyve çayı tüketimi artıyor”

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yurdagül: “Sağlıklı beslenme trendi ile bitki ve meyve çayı tüketimi artıyor”

Yurdagül: “Sağlıklı beslenme trendi ile bitki ve meyve çayı tüketimi artıyor”

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki