Damla sakızlı muhallebi, sütlaç, keşkül, supangle ve tavuk göğsü gibi geleneksel Türk tatlılarını tüketici ile buluşturan Pakmaya aşure ile de damakları şenlendiriyor.
Türk tatlıları kategorisi ile geleneksel tatlılarını tüketiciyle buluşturan Pakmaya, tatlıseverlere yeni tatlar sunmaya devam ediyor.
Pakmaya, bu kez yapımı uzun zaman alan aşureyi pratik bir şekilde tüketiciyle buluşturuyor. Pakmaya’nın yeni ürünü Aşure, zengin içeriği ve bol çeşidi ile özellikle Kasım boyunca sürecek olan Aşure ayında lezzeti ve kolay yapımı ile mutfakların gözdesi olmaya aday.
Pakmaya aşuresinin 2 farklı pişirme alternatifi bulunuyor. Aşureyi daha yoğun sevenler süt, daha sulu sevenler ise su karışımı ile pişirebiliyor.