Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Izgara Sebze Katları

by Yemek Zevki Editör
01 Kasım 2014
in Sebze Yemekleri
478 15
0
Izgara Sebze Katları
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

46

 

Izgara Sebze Katları Malzemeler:

> 1 adet patlıcan

> 1 adet kabak

> 1 adet kapya biber

> 1 adet Kaliforniya biberi

> 1 adet suda mozeralla peyniri

> 2 adet domates

> 1 diş sarımsak

Izgara Sebze Katları Hazırlanışı:

Bütün sebzeleri boydan boya çok ince olmayacak şekilde uzun uzun kesin. Izgara tava yada teflon tavada yağ koymadan kızartın.

Sos için; Sarımsağı soyup doğrayın, az zeytinyağı ile hafif pembeleşene kadar kavurun. Domatesleri rendeleyip ilave edin. Tuz ve karabiber ekleyerek sosu hazırlayın. Fırın tepsisine sebzeleri kat kat üst üste dizin. Bir kat bitince üzerine 3 dilim ince mozerella koyup sebzeleri dizmeye devam edin. En üste tekrar 3 dilim mozeralla koyup 180 derecede ısıtılmış fırında 5 dakika pişirin. Fırından çıkan sebzeleri servis tabağına alıp üzerine hazırladığınız sosu döküp servise hazır hale getirin.

Tags: Izgara Sebze KatlarıIzgara Sebze Katları HazırlanışıIzgara Sebze Katları MalzemelerIzgara Sebze Katları Tarifi
Previous Post

Seyidoğlu ile Lokum Gibi Tatlı Sohbetler

Next Post

Bademli Çaşır Kavurma

Yemek Zevki Editör

Next Post
Bademli Çaşır Kavurma

Bademli Çaşır Kavurma

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki