Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Boğaz İncisi

by Yemek Zevki Editör
23 Ekim 2014
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Boğaz İncisi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

31

 

Boğaz İncisi Malzemeler:

> 40 gram un

> 2 adet yumurta

> 10 adet haşlanmış kestane

> 1 çay bardağı şeker

> 1 paket vanilya

> 1 paket kabartma tozu

> 1 su bardağı tereyağı

> 120 gram fildişi kuvertür Çikolata

Boğaz İncisi Hazırlanışı:

Benmari usulü (Tencereyi yarısına kadar suyla doldurun. Tencerenin içine daha küçük bir kap koyun. Kabın içine çikolata ve tereyağını koyup, ocağın altını yakın) çikolata ve tereyağını eritin. Sırasıyla un, şeker, parçalanmış kestane, kabartma tozu, vanilya, yumurtayı karışıma ekleyip tahta kaşık ile karıştırın. Orta boy muffin kek kalıbına karışımı dökün. Önceden ısıttığınız ve 180 dereceye ayarladığınız fırında 8 dakika süreyle pişirin. Fırından çıkan muffinleri kalıptan tabağa ters çevirip koyun. Arzunuza göre dondurma ile servis edebilirsiniz.

Not: Muffin kalıpları silikon olmalıdır.

Tags: Boğaz İncisiBoğaz İncisi HazırlanışıBoğaz İncisi MalzemelerBoğaz İncisi Tarifi
Previous Post

Mantar Soslu Cazlak Kebabı

Next Post

Afyon Usulü Tarhana Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Afyon Usulü Tarhana Çorbası

Afyon Usulü Tarhana Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki