Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Elma Kompostosu

by Yemek Zevki Editör
22 Ekim 2014
in Haber Turu
483 10
0
Elma Kompostosu
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

26

 

Elma Kompostosu Malzemeler:

> 3 adet elma

> 2 su bardağı su

> 1 su bardağı toz şeker

> 1 adet tarçın çubuğu

> 2-3 adet kurutulmuş gül (isteğe bağlı)

Elma Kompostosu Hazırlanışı:

Su ve şekeri tencerede kaynatın. Elmaları yıkayıp süzün, önce ikiye sonra da her yarım parçayı dörde bölün. Yani bir elmadan sekiz eşit dilim elde edin. Böldüğünüz elma dilimlerinin çekirdeklerini temizleyin. Tencerede kaynayan şekerli karışıma dilimlenmiş elmaları atın. Orta ateşte 8-10 dakika kaynatın. Ocaktan alın, sıcakken önceden sterilize ettiğiniz kavanoza aktarın. Çubuk tarçını ve kurutulmuş gülü ilave edin. Birkaç dakika bekledikten sonra kavanozun kapağını sıkıca kapatın. Serin bir yerde muhafaza edin.

Tags: Elma KompostosuElma Kompostosu HazırlanışıElma Kompostosu MalzemelerElma Kompostosu Tarifi
Previous Post

Elmalı ve Karamelize Cevizli Salata

Next Post

Elmalı Tart

Yemek Zevki Editör

Next Post
Elmalı Tart

Elmalı Tart

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki