Ana Sayfa » Haber Turu » Lezzetli Etin Sırrı, Tavada Saklı!

Lezzetli Etin Sırrı, Tavada Saklı!


Et pişirmek kolay gibi görünse de, aslında oldukça zor bir iştir. Eti pişirirken kurutmamak, besin değerini düşürmemek ise ayrı bir beceri ister. Bunun için çabuk ısınan, ısıyı iyi dağıtarak uzun süre muhafaza eden bir döküm tava kullanmak gerekir. Profesyoneller, gurmeler veya keyifle et yemek isteyenler için thermo spot teknolojisi ile tasarlanan Mineral Signature Grill Tava ile eti en iyi şekilde pişirmek mümkün.

Mutfaklarda devrim oluşturan benzersiz yapışmaz kaplama teknolojisi ile Tefal Mineral Signature Grill Tava, mükemmel et pişirmeyi garanti ediyor. Döküm alüminyum sayesinde hızlı ve mükemmel ısı dağılımı ile eti mühürleme işlemini en iyi şekilde yapmanızı sağlar. Böylece, mühürleme esnasında etin suyu içine hapsoluyor ve yumuşacık lezzetli etler pişirmenizi sağlıyor.

Yüksek dayanımlı yapışmaz kaplaması, 3,5 mm taban kalınlığı olan Tefal Mineral Signature Grill Tava’nın yeterli ısıya ulaştığı, Thermo – spot teknolojisi sayesinde kolayca anlaşılıyor.

Eti pişirmeden önce neden mühürlemek gerekir?

Etin lezzetinin sırrı içindeki suda saklı. Mühürleme yöntemi ile bu lezzetin dışarı çıkmasını engelleyebilir, etin yumuşacık olmasını sağlayabilirsiniz. Eti 300 derecelik ısıda mühürlemek gerekir. Yüksek ısıdaki tavada etin her iki tarafını da yüksek ateşte 2’şer dakika pişirmek etin suyunu hapsetmesi için yeterli olacaktır.

Neden Döküm tava eti daha lezzetli pişirir?

Döküm Tava yüksek derecedeki ısıya dayanıklıdır. Çabuk ısınır, ısıyı çok iyi bir şekilde iletir, dağıtır ve uzun süre muhafaza eder. İyi bir mühürleme ve pişirme yapmak için döküm tavanın yeri önemlidir.

OKU ➤  Knorr, 1 Milyon Çocuğa Okul Yemeği Bağışlayacak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir