Ana Sayfa » Haber Turu » Mangal yapmanın pratik ve lezzetli yolu: Knorr Mangal Harcı

Mangal yapmanın pratik ve lezzetli yolu: Knorr Mangal Harcı


Mangalda pişirilen etlerin lezzetini artırmak isteyenlerin hayatını Knorr Mangal Harcı kolaylaştırıyor. Knorr mangal harcı ile açık havada mangal yapmak artık daha pratik ve keyifli.

Mangal yapılacak etin lezzetini artırmak için gereken ve saatler süren marine işlemi nedeniyle mangal yapmayı zahmetli bulanların imdadına Knorr Mangal Harcı yetişiyor. Sadece yağ ve su katarak hazırlanabilen Knorr Mangal Harcı, eti farklı baharatlarla harmanlamak, marine edilen eti buzdolabında saatlerce bekletmek  gibi  aşamaları hızlandırarak, mangala hazırlıkta pratik ve lezzetli bir çözüm sunuyor.

Knorr Mangal Harcı, içindeki kimyon, karabiber, kırmızı biber, kekik, kırmızı pul biber gibi baharatlar ile soğan ve sarmısak sayesinde etlere lezzet katıyor.  Bu sayede etler sadece 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı ve 3 yemek kaşığı su eklenerek hazırlanıp, 1 saat buzdolabında dinlendirildikten sonra mangala hazır hale geliyor.

OKU ➤  Buğday Cacığı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir