Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Yöresel Yemekler

Kayısı ve Keçi Peynirli Bulgur Köfte

by Yemek Zevki Editör
20 Temmuz 2014
in Yöresel Yemekler
488 5
1
Kayısı ve Keçi Peynirli Bulgur Köfte
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

2469

Malzemeler

2 su bardağı kepekli ince bulgur

3 çorba kaşığı un

2 su bardağı sıcak su

10 adet kayısı

100 gram keçi peyniri

3 diş sarımsak

1 adet soğan

3 çorba kaşığı zeytinyağı

1 adet yumurtanın akı

1 tatlı kaşığı tarhun otu

1 çorba kaşığı nane

Pul biber

Tuz

Hazırlanışı

Bulguru derin bir kaba alıp sıcak suyu dökün, üzerini kapatın ve yumuşayana kadar bekletin.Soğanı rendeleyin, Sarımsakları ezin.

Bulgur yumuşayınca rendelenmiş soğan, un, tuz, sarımsak, tarhun otu, nane ve yumurta akını ekleyip iyice yoğurun.

Köfte harcından küçük parçalar koparıp yuvarlayın ve içerisine parça kayısı ve peyniri ilave edip tekrar yuvarlayın. Derin bir kapta, yağda kızartın yağını peçete ile alın ve sıcak servis edin.

Tags: Ramazan Yemekleri
Previous Post

Reyhan Şerbeti

Next Post

İrmik Sarması

Yemek Zevki Editör

Next Post
İrmik Sarması

İrmik Sarması

Comments 1

  1. ALI says:
    10 yıl ago

    Ben ciddi kişiyi yapmak isteyen
    İş keçi ile bir çiftlik vardır ve keçi peyniri üreten
    Eğer obadetese tel 00.359 884112234 ilgi halinde
    00359 877412041 Ben KAZZHAM ALI

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki