Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler İftar Yemekleri

Fırında Köfteli Güveç

by Yemek Zevki Editör
10 Temmuz 2014
in İftar Yemekleri
458 35
0
Fırında Köfteli Güveç
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

2449

Malzemeler:

– 2 adet orta boy patates

– 250 gram dana kıyma

– Tuz, taze çekilmiş karabiber

– 1 çorba kaşığı domates salçası

– 1 kahve fincanı sıcak su

– 3 adet domates

– 1 çorba kaşığı tereyağı

– 2-3 adet sivri biber

– 2 çorba kaşığı zeytinyağı

– 2 dal taze kekik

Hazırlanışı:

Kıymayı çukur bir kaba alın. Tuz ve taze çekilmiş karabiber ilave ederek yoğurun. Cevizden biraz daha büyük parçalar koparıp elinizde uzun köfteler hazırlayın. Patatesleri soyup küp şeklinde doğradıktan sonra tereyağı ile hafif pişirin. Ocaktan alın. Güveci fırında ısıttıktan sonra patatesleri, doğranmış domatesleri, köfteleri, sivribiberleri ve 1 kahve fincanı sıcak suda inceltilmiş salçayı ilave edin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında pişirin. Taze kekik ve közlenmiş domates ile süsleyerek hemen servis yapın. Taze sıkılmış limondan, koruyucu katkısız Dimes Limonata ile servis yapın.

Tags: Ana Yemeklerİftar Yemekleri
Previous Post

Gaggenau’dan Yemek Kokularını Tezgâh Altına Çeken Gömme Aspiratörler  

Next Post

Profilo’dan Mutfaklara Güçlü, Hızlı, Pratik Bir Yardımcı

Yemek Zevki Editör

Next Post

Profilo’dan Mutfaklara Güçlü, Hızlı, Pratik Bir Yardımcı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki