Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Balparmak Özel Lezzetler Serisi’nden Kestane Balı ve Narenciye Balı  

by Yemek Zevki Editör
08 Mayıs 2014
in Haber Turu
483 10
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Bal pazarının lider markası Balparmak, ürün ailesine yeni katılan Balparmak Özel Lezzetler Serisi: Monoflora ile birlikte kestane ve narenciye ballarını tüketicilerin beğenisine sunuyor.

460 gramlık cam kavanozlarda satışa sunulan Balparmak Narenciye Balı ve Balparmak Kestane Balı, kokuları ve lezzetleriyle gurme damaklara benzersiz deneyimler yaşatıyor.

Mineral Kaynağı Kestane Balı

Özellikle Karadeniz Bölgesi’nden derlenen Balparmak Kestane Balı; arıların kestane ağacı çiçeklerinin nektarı ve ağaçta bulunan salgıları toplayarak ürettikleri hem salgı hem de çiçek balı özelliği gösteren değerli bir baldır. Kestane balı krom, manganez ve potasyum bakımından zengin enzim ve mineralleri içeriğinde bulunduruyor.

Şeker Hassasiyeti Olanların Tercihi Narenciye Balı

Ağırlıklı olarak Akdeniz ve Ege Bölgesi’nden derlenen Balparmak Narenciye Balı; arıların portakal, limon gibi narenciye ağaçlarının çiçeklerinden aldığı nektar ile ürettikleri açık sarı renkli ve akışkan bir baldır. İçerisinde bulunan doğal aroma bileşikleri sayesinde kendine has özel yumuşak bir tada ve ferah bir kokuya sahip olan narenciye balı, düşük glisemik indeksi sayesinde formuna dikkat edenler tarafından tercih ediliyor.

Tags: Ana Yemeklerdünya mutfakları
Previous Post

Egeliler Yöresel Lezzetlerine Sahip Çıkıyor, Yeni Markalar Doğuyor

Next Post

Kızartmadan Yelpaze Kabak Yemeği

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kızartmadan Yelpaze Kabak Yemeği

Kızartmadan Yelpaze Kabak Yemeği

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki