Ana Sayfa » Haber Turu » Yemek Şöleni, Bir Kez Daha Lezzet Ve Eğlenceyi Bir Araya Getirdi…

Yemek Şöleni, Bir Kez Daha Lezzet Ve Eğlenceyi Bir Araya Getirdi…


Katılımcılarına eğlence, heyecan ve bol lezzet vadeden Yemek Şöleni, bir kez daha büyük heyecana sahne olarak gerçekleşti. Med Partners Reklam ve Halkla İlişkiler Ajansı tarafından organize edilen ve bu yıl 6.sı yapılan Yemek Şöleni’nde en orijinal tavuklu yemek tarifleri yarıştı, ünlü gurmeler ve yıldız isimler en iyiyi seçti.

Yemek Şöleni, yarışma heyecanının dışında gün boyu süren gösteri, aktivite, mini konser ve seminer gibi birçok eğlenceli aktiviteye de ev sahipliği yaptı. Sadece yarışmacılar değil tüm katılımcılar gün boyu heyecan ve eğlenceyi paylaştı. Birbirinden değerli katılımcı markalar, organizasyonun fuaye alanında ürün dağıtımı ve keyifli etkinlikler gerçekleştirdi. Usta sanatçı Erol Büyükburç ise bu yılki Yemek Şöleni’nin sürprizleri arasında yer aldı. Erol Büyükburç da organizasyonda konuklara mini bir konserle müzik ziyafeti verdi.

Med Partners Reklam ve Halkla İlişkiler Ajansı tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve tüm konuklarına lezzet dolu unutulmaz anlar yaşatmayı hedefleyen 6. Yemek Şöleni; Sofra, La Cucina Italiana ve Yemek Zevki dergilerinin desteği ile hayata geçti. 6. Yemek Şöleni; ana sponsor ŞenPiliç başta olmak üzere, özel sponsor Vestel, sosyal medya sponsorları Tencere.tv ile Mutfak Haber’in yanı sıra Öztiryakiler-PERA Ankastre Ürünler, Cem Tencere, Pril, Dr. Oetker, Canderel Tatlandırıcı,Waterlife Su Arıtma Sistemleri, Şanlı İlaç, Uno Unlu Mamülleri, Duru Bulgur, Koroplast, Algida Magnum, Vileda Ev Temizlik Ürünleri, Pastavilla, Pepsico, Anadolu Sağlık Merkezi Johns Hopkins Medicine ve Muratbey Gıda’nın da katılımıyla Abide Lions Kulübü’nün ev sahipliğinde 9 Mart 2014 Pazar günü, İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’da gerçekleşti. 6. Yemek Şöleni’ni leziz yemek tarifleri ile tanınan başarılı Yazar ve Programcı Elif Korkmazel sundu.

Yemek Şöleni, bu yıl birbirinden leziz ve orijinal tavuklu yemek tariflerinin yarışına sahne oldu. İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’nın mutfağında gruplar halinde yarışacak katılımcılar, en iddialı oldukları yemek tariflerini bu yıl da ünlü sanatçı, gurme ve profesyonellerden oluşan bir jüriye beğendirmeye çalıştı. Bu yılki jüri üyeleri arasında Yemek Tasarımcısı Sırma Bradley, Sofra Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Esra Düzdağ, Yemek Zevki Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Eren Aydın, Yemek Zevki Dergisi Genel Yayın Danışmanı Fatih Kaya, Food and Travel Genel Yayın Yönetmeni ve La Cucina Italiana Dergisi Yayın Danışmanı Ebru Erke, Gizem Özdilli, Sanatçı Erol Büyükburç ve Özgür Şef gibi isimler yer aldı. Yarışmada 1.liği Anneannemin Tavuklu Nohut Yemeği adlı tarifi ile Ayşegül Tosun kazandı. Sabire Altay, Ekmek Çanağında Zahterli Tavuk tarifiyle 2. olurken, Raziye Korkmaz da Tavuklu Sebzeli Rulo Sarma’sıyla 3.lüğe layık görüldü. Dereceye girenlerin yanı sıra Yemek Şöleni’nde yarışan tüm finalistler de birbirinden değerli hediyeler kazandı.

OKU ➤  Filiz Çorbalık ve Pilavlık serisinin en yenisi: “Filiz Kare Şehriye”

Yemek Şöleni, yarışma heyecanının dışında gün boyu süren gösteri, aktivite, mini konser ve seminer gibi birçok eğlenceli aktiviteye de ev sahipliği yaptı. Anadolu Sağlık Merkezi Johns Hopkins Medicine gün boyu tansiyon, kandan şeker ölçümü ve vücut kitle endeksi ölçümü yaparken sağlıklı beslenme konusunda da bir seminer gerçekleştirdi. Organizasyonun ana sponsoru Şen Piliç ise Yemek Tasarımcısı Sırma Bradley ile “Neşeli Tabaklar” workshopu düzenledi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yemek Şöleni’nin sosyal sorumluluk kapsamında anlamlı bir hedefi vardı. Yemek Şöleni bu yıl Alzheimer hastaları için Maltepe Belediyesi ile 118 – Y Lions Kulüplerinin birlikte oluşturduğu Alzheimer Gündüz Bakımevi projesine destek sağladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir