Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Buhara Pilavı

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Tarifler
483 10
1
Buhara Pilavı

Buhara Pilavı

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemesi

Buhara Pilavı


• 250 gram kuşbaşı et
• 3 adet orta boy rendelenmiş havuç
• 3 adet orta boy piyazlık doğranmış soğan
• 2 su bardağı pirinç
• 1 tutam kıyılmış maydanoz
• Tuz, tereyağı ve sıvı yağ

Buhara Pilavı Tarifi:
1. Pirinci tuzlu ılık suda bekletin.
2. Etleri kavurun. Bıraktığı suyu çekene kadar pişirin. Gerekirse
su ilave edin.
3. Soğanları ekleyip kavurun.
4. Havucu katın. Kavurun. Maydanoz ve yıkanmış süzülmüş pirinci
ekleyin. 3 su bardağı su dökün. Kısık ateşte suyunu çekene
kadar pişirin.
5. Pilavı demlendirmeye bırakın. Servis tabağına ters çevirip,
sıcak servis edin.

Tags: Ana Yemekler
Previous Post

Balık Çorbası

Next Post

Sütlü Tavuk Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sütlü Tavuk Çorbası

Sütlü Tavuk Çorbası

Comments 1

  1. Mna says:
    14 yıl ago

    PembeRehberEylem’ciğim o da olur bence. Ama içi çıkar mı ki dedim kızartırken şimdi belimedim. Hazır yufka el açmasından kuru ya biraz.

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki