Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Çiçek Özlerinden Gelen Lezzet

by Yemek Zevki Editör
13 Kasım 2015
in Haber Turu
468 25
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


‘Sır, Sabır, Armağan’ mottosu ile bal sektörüne yenilik katan Anavarza Bal,  Doğu, Güneydoğu Anadolu ve Toroslar’ın çiçeklerinden elde edilen balı, sağlıklı bir yaşam ve lezzetli tatlar yakalamaları için tüketicilerin beğenisine sunuyor.

1979 yılında Süleyman Sezen’in kurduğu, 1995 yılında Anavarza Bal markasıyla bal sektörüne giriş yapan Anavarza Bal, geleneksel yapısını koruyarak modern ve yenilikçi yaklaşımlarıyla bala hak ettiği değeri veriyor.

Eşsiz lezzetinin yanında; gözün görme gücünü artırmasından ağrı dindirici özelliğine,  kan yapıcı özelliğinden romatizma ağrılarına kadar birçok hastalıkta dahi kullanılan çiçek balı, Anavarza Bal’ın yeni kavanoz modeli ve bal kategorisinde Türkiye de ilk defa kullanılan akıllı kapak teknolojisiyle alternatif kullanım alanları oluşturarak tüketicinin beğenisine sunuldu. Protein deposu olan çiçek balını, özellikle bir yaşını geçmiş çocukların tüketmesi oldukça faydalı.

Zengin floralardaki çiçek özlerinden harmanlanan doğal çiçek balını tüketicilere sunan Anavarza Bal, Türkiye’nin seçkin marketlerinde farklı gramajları ile yerini aldı.

Tags: Basit YemeklerEt Yemekleri
Previous Post

Helix Cheese Markası Çin’de Tescillendi

Next Post

Et Sarma

Yemek Zevki Editör

Next Post
Et Sarma

Et Sarma

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki