Ana Sayfa » Haber Turu » Koska , Tahin-Bal’ı Cam Kavanozda Buluşturdu

Koska , Tahin-Bal’ı Cam Kavanozda Buluşturdu


Soğuk algınlığından mide rahatsızlıklarına, romatizmadan kansızlığa kadar pek çok hastalığa karşı kalkan görevini üstlenen bal, tahinin gücüyle cam kavanozda buluştu.

Koska’nın tamamen doğal ve katkısız ürettiği tahin-bal karışımı, özellikle çocuk ve gençlerin beslenmesinde sağlıklı bir alternatif olacak.

Yüz yılı aşkın deneyimini modern yorumlarla tüketiciye sunan Koska, lezzetli ve sağlıklı birkarışımı daha tüketicisine sunuyor. Koska, doğal, bitkisel protein kaynağı olan ve içerdiği E, B vitaminleri ile kalsiyum, magnezyum gibi mineraller bakımından faydası saymakla bitmeyen tahini, doğanın insana sunduğu en saf yiyecek olan bal ile en sağlıklı formda buluşturdu.

Türkiye’de sadece Koska’da bulunan son teknolojiye sahip tesislerde, tarladan alınan susamdan, besin değerleri tamamen korunarak, koruyucusuz ve katkısız olarak elde edilen tahin, analiz raporları ile saflığı belgelenen balla buluştu. Koska’nın bal ile tahinin karışımından ortaya çıkardığı farklı, nefis ve akılda kalıcı lezzet, camın sağlığında tüketiciye sunuluyor.

Her yaştan herkesin güvenle tüketebileceği sağlık ve enerji kaynağı karışım, özellikle bir yaşından büyük çocuklar ile gençlerin beslenmesinde sağlıklı bir alternatif olacak.

OKU ➤  Barilla Gıda ve Beslenme Merkezi’nden Gıdanın Geleceği İçin Dev Bir Adım

Bir Yorum

  1. Özden cengiz

    Koska tahin bal guliten iceriyormu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir