Ana Sayfa » Tarifler » Hamur İşi Tarifleri » Tavuklu Yufka Sarması
Tavuklu Yufka Sarması

Tavuklu Yufka Sarması

Tavuklu Yufka Sarması

Malzemesi
• 1 adet yufka
• 1 adet tavuk göğsü
• 1 adet kırmızı biber
• Yarım demet dereotu

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi:
Tavukları haşlayın ve didikleyin. Yufkayı üçgen kesin ve rulo
yapın. Boşta kalan kısmı kürdanla tutturun ve kızgın yağda kızartın.
Dereotunu kıyın, kırmızı biberi doğrayın, tavuklarla karıştırın.
Karışımı yufkaların içlerine doldurun.

OKU ➤  Balparmak’ın Özel Lezzetler Serisi’ne Üstün Lezzet Ödülü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir