Ana Sayfa » Haber Turu » Profilo BD1036W3VV soğutucu ile mutfaklara derin dondurucu kombin fırsatı geliyor!

Profilo BD1036W3VV soğutucu ile mutfaklara derin dondurucu kombin fırsatı geliyor!


Mutfaklarında fonksiyonelliğin yanı sıra daha fazla ergonomi ve geniş kapasite arayanlara Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, yeni BD1036W3VV soğutucu ile cazip bir seçenek sunuyor.

60 cm enindeki Profilo BD1036W3VV soğutucunun en önemli özelliklerinden biri Profilo dikey derin dondurucular ile kombinlenebilmesi. Ürünün bu özelliği ile mutfaklarda, estetik bir çözümle yerden kazanmak ve soğutucu hacmini artırmak mümkün. Bunun yanı sıra yeni soğutucu her zamanki gibi üstün teknolojik ve yenilikçi özellikleri ile dikkat çekiyor.

Artık mutfaklarda geniş hacmi ile tüm yiyeceklere yer açan, bununla birlikte bir derin dondurucu ile kombinlenerek olabildiğince az yer kaplayan bir soğutucu var.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin sunduğu yeni 60 cm enindeki BD1036W3VV soğutucusu % 100 soğutmaya odaklanmış geniş iç hacmiyle ve Profilo’nun dikey derin dondurucularıyla kombinlenebilme özelliği sayesinde sunduğu ergonomik çözümle dikkat çekiyor. Yeni Profilo buzdolabı, Profilo dikey derin dondurucu ile kombinlendiğinde gardırop tipi buzdolabını aratmıyor ve toplamda 120 cm
genişliği ile her türlü ihtiyacınıza cevap veriyor. Üstelik dar bir mutfağa sahip olanlar ürünleri ayrı ayrı da kullanabiliyor.

Yeni Profilo BD1036W3VV, A++ enerji sınıfı ile yüksek enerji tasarrufu sunuyor. Soğutucu bölmesinde 346 litrelik hacmi ile yiyeceklere geniş yer açan ürün, otomatik defrost ve süper soğutma sistemleri önemli bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Soğutucu bölümündeki LED aydınlatma ile LED elektronik kontrol sistemi buzdolabının kullanım kolaylığı sunan diğer özellikleri.

Profilo BD1036W3VV buzdolabındaki nem kontrollü CrisperPlus bölümü, sebze ve meyvelerin daha uzun süre taze kalmasında önemli bir rol üstleniyor.

OKU ➤  Pınar’dan ‘Küçük Şeyler Doğayı Yeniler’e Büyük Destek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir