Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Haber Turu

Topaz’dan Aralık ayının en lezzetli balığı: Dülger Balığı

by Yemek Zevki Editör
13 Kasım 2013
in Haber Turu
468 25
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Akdeniz ve Osmanlı mutfağını kendine has yenilikçi yaklaşımıyla yorumlayan Topaz, menüsüne mevsimin en taze ve leziz seçeneklerini eklemeye devam ediyor. Topaz’ın Aralık ayına özel lezzeti, mevsimin sunduğu en enfes balıkların başında gelen Dülger Balığı.

Akdeniz ve Osmanlı mutfağını yenilikçi yaklaşımıyla yorumlayan ve menüsündeki her lezzeti yöresinden temin eden Topaz, konuklarına mevsimin en taze ve leziz seçeneklerini sunmaya devam ediyor. Menüsünde her ay farklı bir tadı öne çıkararak konukları ile buluşturan Topaz’da Aralık ayı ürünü olarak öne çıkan seçenek ise mevsimin en gözde balıklarından Dülger Balığı.

Özellikle fileto olarak tercih edilen Dülger Balığı, Topaz’ın mutfağında ardıç tohumu ve zeytinyağı ile marine edilerek lezzetlendiriliyor. Menüsünde sunduğu en klasik lezzetlere bile kattığı özgün yorumlarla ünlü Topaz’da Dülger Balığı, derisi ile beraber ızgarada pişiriliyor. Bu benzersiz lezzet; trüf mantarlı risotto, aromalı otlar ve puf böreği eşliğinde servise hazır hale getiriliyor.

Tags: Et Yemekleriyöresel yemekler
Previous Post

Türkiye’de gıda sektöründeki en büyük yatırım

Next Post

UNO, 1 Milyar Lira Ciro Hedefi İle Gıda Kategorisinde

Yemek Zevki Editör

Next Post

UNO, 1 Milyar Lira Ciro Hedefi İle Gıda Kategorisinde

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki