Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Salata Tarifleri

Narlı Tabbule

by Yemek Zevki Editör
31 Temmuz 2013
in Salata Tarifleri
483 10
0
Narlı Tabbule

Narlı Tabbule

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Narlı Tabbule

Malzemesi
• 1 su bardağı ince bulgur
• 1,5 su bardağı sıcak su
• 1 limonun suyu
• 1 çorba kaşığı nar ekşisi
• 1 kahve fincanı sızma zeytinyağı
• 1 adet büyük boy domates
• 1 adet dolmalık kırmızı biber
• 1 demet kıyılmış maydanoz
• 1 çay bardağı nar tanesi

Narlı Tabbule Tarifi:
İnce bulguru çukur bir kaba alın. 1,5 bardak kaynar su ve limon suyunu ekleyip karıştırın. Kalan malzemeleri hazırlayana dek bu şekilde yaklaşık yarım saat bekletin. Domatesin ve biberin çekirdeklerini temizleyip, zar şeklinde doğrayın. Suda bekletmiş olduğunuz bulgura sebzeleri, zeytinyağını, nar ekşisini ve kıyılmış maydanozu ilave edin. Karıştırıp servis tabağına veya bardaklarına aktarın. Nar taneleri ile süsleyip servis yapın. Editörün notu: Tabbule Lübnan’a özel susuz bir kısırdır. Özellikle domatesin suyunu ve çekirdeklerini iyice temizlemek gerekiyor. İsteğe göre maydanoz yerine dereotu da ilave edilebilir.

Previous Post

Patlıcan Yatağında Levrek

Next Post

Galeta Unlu Şerbetli Tatlı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Galeta Unlu Şerbetli Tatlı

Galeta Unlu Şerbetli Tatlı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki