Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Izgarada İstiridye Mantarı

Izgarada İstiridye Mantarı

0186Malzemeler:
• 500 gram istiridye mantarı
• 1 adet kırmızı soğan
• 2 çorba kaşığı tereyağı
• 1 adet kapya biber
• 3-4 dal taze kekik
• Tuz

Hazırlanışı:
İstiridye mantarlarını yaprak yaprak olacak şekilde ayırdıktan sonra nemli bir bezle silin. Tereyağını Tavada eritip halka halka doğranmış soğanı kavurun. Mantarları, taze kekiği, tuzu ve zar şeklinde doğranmı kapya biberi de ekleyin. Mantarları 3 dakika kızarttıktan sonra diğer tarafını da çevirerek aynı şekilde kızartın. Ocaktan alıp hemen servis yapın.

OKU ➤  Red Dot’tan Homend’e üç ödül birden

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir