Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Makomat Pie

by Yemek Zevki Editör
30 Haziran 2013
in Tatlı Tarifleri
485 9
0
Makomat Pie

Mokamat Pie

742
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Mokamat Pie

Malzemesi

• Bitter çikolata
• Tereyağı
• Yumurta
• Pudra şekeri
• Karamelli dondurma
• Pötibör bisküvi

Makomat Pie Tarifi;
Çikolata ve tereyağını benmari usulü ile eritin. Yumurtanın beyazı
ve sarısını ayırın. Beyaz bir mereng yapın. Çikolata eridikten
sonra sarısını ilave edin. Merengle, pudra şekeri ve
çikolatayı birleştirin. Sonra bir tepsinin zeminine bisküvileri
parça haline getirip, serin. Hazırladığınız karışımı kırılmış bisküvinin
üzerine bir miktar dökün ve tabanını kaplayın. Karamelli
dondurmayı ezip, üzerine bir sıra kaplayın. En son dondurmanın
üstüne kalan çikolatayı dökün, bir kat ezilmiş bisküviyi tekrar
serpip son olarak dondurucuya koyun. Yaklaşık 12 saat bekledikten
sonra tatlınız servise hazırdır. Kare kesip, üstünü çikolata
sos ile süsleyerek servis edin.

Tags: Tatlılar
Previous Post

Palivor Çiftliği’nden Keçi Yoğurdu

Next Post

Yoğurtlu Yarma Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yoğurtlu Yarma Çorbası

Yoğurtlu Yarma Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki