Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Dünya Mutfağı

Carpacio

by Yemek Zevki Editör
13 Ekim 2013
in Dünya Mutfağı
488 5
0
Carpacio
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 

carpaccioMalzemeler:

400 gram temizlenmiş dana bonfile

1 adet küçük boy soğan

2 diş sarımsak

5-6 yaprak taze fesleğen

Tuz, taze çekilmiş karabiber

1 kahve fincanı sızma zeytinyağı

Sunum İçin:

Taze roka yaprakları

Rendelenmiş parmesan peyniri

4-5 adet arpacık soğan

1 çorba kaşığı zeytinyağı

1 tatlı kaşığı balzamik sirke

Izgara edilmiş limon

 

Hazırlanışı:

Soğanı soyup çok ince rendeleyin. Sarımsakları havanda ezin. Fesleğeni kıyın. Bonfile dışındaki tüm malzemeyi bir kapta karıştırın. Bonfileyi bu kabın içindeki sosa bulayın. Sıkıca rulo şeklinde sarıp strech folyoya sarın. Buzlukta en az 5-6 saat beklettikten sonra çok ince kağıt gibi dilimleyip servis tabağına alın. İsteğe göre; zeytinyağında hafif karamelize olmuş arpacık soğanlar, taze roka yaprakları, balzamik sirke, ızgarada kızartılmış limon ve rendelenmiş parmesan peyniri ile tabağınızı süsleyip servise hazır edin.

Tags: dünya mutfaklarıEt Yemekleri
Previous Post

Dana Rulado

Next Post

Çiftlik Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çiftlik Salatası

Çiftlik Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki