Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Et Yemekleri

Kaburga Dolması

by Yemek Zevki Editör
11 Ekim 2013
in Et Yemekleri
483 10
0
Kaburga Dolması
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

cercis030Malzemeler:

1 adet kuzu etinin kafes bölgesi

500 gram pirinç

200 gram kuşbaşı kuzu eti

100 gram badem içi

1 demet maydanoz

1’er tatlı kaşığı yenibahar, karabiber, kurutulmuş reyhan

Tuz

 

Hazırlanışı:

Kuzu etini tereyağı ile birlikte, suyunu salıp çekene dek kavurun.

Ayrı bir tavada bademlerin rengi koyulaşana dek kavurun.

Pirinci yıkayıp süzdükten sonra birkaç çorba kaşığı sıvı yağda, geniş bir tencerede hafif kavurun. Eti, bademleri, kıyılmış maydanozu, tuzu ve baharatını ekleyin. Birkaç dakika daha kavurup ocaktan alın. İç pilav hazırdır. Kuzu kafesini geniş bir tencereye alın, içini hazırladığınız pilavla doldurun. Kısık ateşte 3 saat boyunca pişirin.

Tags: Et Yemekleri
Previous Post

Muratbey, Dünya Sağlık Günü’nde peynirin önemine dikkat çekti

Next Post

Acılı Ezme

Yemek Zevki Editör

Next Post
Acılı Ezme

Acılı Ezme

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki