Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Yöresel Yemekler

Fesleğenli Kısır

by Yemek Zevki Editör
03 Ağustos 2013
in Yöresel Yemekler
469 25
0
Fesleğenli Kısır
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:
• 2 su bardağı ince bulgur
• 1,5 su bardağı sıcak su
• 1 çorba kaşığı biber salçası
• 1 çorba kaşığı domates salçası
• 1 çorba kaşığı kuru reyhan
• 4 çorba kaşığı nar ekşisi
• 1,5 çay bardağı sızma zeytinyağı
• 1 demet taze fesleğen
• 10 dal frenk soğanı
• Yarım demet nane
• Birkaç yaprak marul

Fesleğenli Kısır Tarifi;
Geniş bir tepsiye bulguru aktarın. Salçaları ekleyin. Sıcak suyu ilave edip iyice karıştırın. Kuru reyhanı da ekleyip tatlandırın. Tepsinin üzerini bir kapakla kapatın, yeterince şişmesi için yarım saat kadar bu şekilde bekletin. Yeşillikleri çok ince kıyıp yeterince dinlenmiş bulgurlu karışıma ilave edin. Karıştırıp kalan malzemeyi de ekleyin. Marul yaprakları ile süsleyip servis yapın.

Tags: Basit Yemekler
Previous Post

Pastırmalı Mücver Krep

Next Post

Sarev’de Kış Hazırlıkları Başladı…

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sarev’de Kış Hazırlıkları Başladı…

Sarev’de Kış Hazırlıkları Başladı…

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki