Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Karamelize Kuzu Pirzola

by Yemek Zevki Editör
23 Temmuz 2013
in Et Yemekleri
478 15
0
Karamelize Kuzu Pirzola
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler
• 500 gram kuzu pirzola
• 3 adet havuç
• 100 gram arpacık soğan
• 5 adet sarımsak
• 100 gram zeytinyağı
• 10 gram et suyu / bulyon
• 20 gram tuz
• 10 gram karabiber
• 10 gram kimyon
• 100 gram su

Karamelize Kuzu Pirzola Tarifi;

Arpacık soğanları, sarımsak ve iri kesilmiş havuçları zeytinyağında soteleyin. Ayrı bir kaba alın. Sote yaptığınız tavada kuzu pirzolaları mühürleyin. 5 dakika mühürlenen etlerle beraber sebzeleri soteleyin. Tavada kalan etin yağı ve sebze şekerinin oluşturduğu karamelize sıvıya soğuk su ekleyerek sos haline getirin. Sosa et bulyon ekleyerek kıvam verin. Eti ve sebzeleri servise hazır hale getirip, bu sosla süsleyin.

Tags: Ana YemeklerEt YemekleriSağlık
Previous Post

Selva’dan Sağlıklı Yaşam Ürünleri

Next Post

Firik Pilav Eşliğinde Et Sote

Yemek Zevki Editör

Next Post
Firik Pilav Eşliğinde Et Sote

Firik Pilav Eşliğinde Et Sote

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki