Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Tapasuma ile Boğaz’da İftar Keyfi

by Yemek Zevki Editör
04 Temmuz 2013
in Haber Turu
458 35
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Çengelköy kıyısında, Sumahan on the Water Hotel bünyesinde yer alan Tapasuma Restaurant, Executive Chef Gökay Çakıroğlu’nun hazırladığı birbirinden lezzetli ve zengin iftar sofralarıyla konuklarını ilk kez bu ramazan ayında ağırlayacak.

Açılışının üzerinden henüz altı ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen İstanbul’un önemli lezzet duraklarından birisi haline gelen Tapasuma, Türk ve dünya mutfaklarından oluşan a la carte menüye ek olarak zengin iftar sofraları hazırlıyor.

Tapasuma’nın seçenekli iftar menüsünde, iftarınızı bal, kaymak, hurma, zeytin ve peynir çeşitleri ile açıyorsunuz. Hemen ardından tercihe göre “Yoğurtlı Kuzu Gerdan Çorbası” ya da “Süzme Mercimek Çorbası” servis ediliyor. Başlangıç olarak “Peynirli Su Böreği” veya “Etli Mantı”, ana yemekte ise, “Dana Etli Beğendi” ya da “Baharatlı fırınlanmış Piliç” alabiliyorsunuz. Tatlı olarak dondurma eşliğinde “Karışık Baklava Tabağı” ya da “Güllaç” sizi bekliyor.

İftarı sevdikleriyle bir arada geçirmek isteyen 20 kişiye kadar olan özel gruplar için ise, Waterfront Café’nin hazırladığı özel iftar menüleri de, konukları bekliyor.

Tags: Basit Yemekler
Previous Post

Frutarom, Etol Türkiye ile güçlerini birleştirdi

Next Post

Yazın Renklerini Gökkuşağı Serisiyle Mutfağınıza Taşıyın

Yemek Zevki Editör

Next Post

Yazın Renklerini Gökkuşağı Serisiyle Mutfağınıza Taşıyın

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki