Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Diyetisyenler Wasa lezzetleriyle buluştu

by Yemek Zevki Editör
02 Temmuz 2013
in Haber Turu
468 25
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Dünyanın lider gevrek ekmek markası Wasa, bu yıl dördüncüsü Hacettepe Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri Mezuniyet Sonrası Eğitim Programları”nda katılımcılara sağlıklı lezzetler sundu.

Sağlıklı beslenmek isteyenler için üretilen, 2000 yılında Türkiye pazarına giren İsveç’in geleneksel ekmeği tam tahıllı Wasa, 27 – 29 Haziran tarihleri arasında “Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri Mezuniyet Sonrası Eğitim Programları” süresince bar, sandviç ve gevrek ekmek çeşitleriyle diyetisyenlerin lezzet durağı oldu.

2007 yılından bu yana Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nün iki yılda bir düzenlediği programda tüm ürün çeşitlerinin tanıtıldığı Wasa standı yoğun ilgi gördü. Tam çavdar ekmeğinden üretilen ve bu sayede lif, vitaminler ve mineraller bakımından son derece zengin Wasa bar, sandviç ve gevrek ekmekleri hem lezzetli hem de sağlıklı bir alternatif oluşuyla katılımcılardan tam not aldı.

Tags: Basit Yemeklerdünya mutfakları
Previous Post

Ülker Kellogg’s’tan gençlere özel ilk tahıl gevreği: Tresor

Next Post

Sahur ve iftar sofrasında dikkat edilmesi gerekenler

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sahur ve iftar sofrasında dikkat edilmesi gerekenler

Sahur ve iftar sofrasında dikkat edilmesi gerekenler

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki