Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Burgu ve Sürmeli Avrupa yolunda

by Yemek Zevki Editör
21 Mayıs 2013
in Haber Turu
463 30
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, Avrupa’dan iki dev şirket ile görüştüklerini belirterek, “Anlaşma sağlamamız halinde, peynirleri Avrupa pazarına sunacağız” dedi.

Türkiye’de peynirin lider markası Muratbey, iki yeni ürünü Burgu ve Sürmeli’yi Avrupa sahnesine çıkarmaya hazırlanıyor. Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, Avrupa’dan iki dev şirket ile görüştüklerini belirterek, “Anlaşma sağlamamız halinde, peynirleri Avrupa pazarına sunacağız” dedi.

Daha imza aşamasına gelinmediğini dile getiren Erol, “Anlaşma sağlanması durumunda, üretimi firmaların fabrikalarında yapacağız. Ama peynirlerin adı kesinlikle değişmeyecek. Dünya literatürüne Türkçe peynir adı sokacağız” dedi.

PEYNİRLERİN TUZ ORANI ÇOK DÜŞÜK

Peynirlerin ortaya çıkış aşamasının uzun sürdüğünü anlatan Erol, Burgu Peynir için 2009’dan bu yana çalıştıklarını ve hala geliştirmeye devam ettiklerini ifade etti.

İki peynirin de dünyanın hiçbir yerinde üretilmediğine dikkat çeken Erol, şöyle devam etti: “Peynirlerimizin tuz oranı çok düşük.Bu peynirlerin Know-How’ı bizde. Makinelerimiz dahi sadece bu peynirleri üretmek için tasarlandı. Ortaya beklentilerin üzerinde,kısa
zamanda büyük beğeni toplayan ürünler çıktı.”

Tags: BalıkEt Yemekleri
Previous Post

Barbekünüzde pizza ve pilav pişirmek ister misiniz?

Next Post

Hayat Su’dan “Hareketli Yaşam”a Destek

Yemek Zevki Editör

Next Post

Hayat Su’dan “Hareketli Yaşam”a Destek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki