Ana Sayfa » Haber Turu » Malatya Pazarı sanal mağazasını hizmete sundu

Malatya Pazarı sanal mağazasını hizmete sundu


Malatya Pazarı satış ağına e-ticareti de ekleyerek ilk sanal mağazasını açtı. Firma; kuru yemişten kuru meyveye, içeceklerden baharatlara, yöresel lezzetlerden hediyeliklere kadar 300’ü aşkın ürünü sanal vitrinine yerleştirdi. İlk etapta Türkiye genelinde başlayan satışlar Eylül ayı itibari ile tüm dünyaya açılacak.

Malatya pazarı 2013 yılında gerek yurt içinde gerekse yurt dışında satış ağını geliştirme girişimlerini hızlandırdı. Geleneksel Malatya Pazarı Mağazaları ve Franchise’lerde tüketici ile buluşan firma Şubat ayı itibariyle sanal mağazasını da hizmete sundu. E-ticaret yöntemi ile Türkiye’nin dört bir yanındaki tüketiciye ulaşmayı hedefleyen firma ilk etapta 300’ü aşkın ürünüyle satışa başladı.

Malatyapazari.com.tr’de satışa sunulan ürünler; Kuruyemiş, kuru meyve ve kuru sebze, hediyelikler, lokumlar, yöresel tatlar, ikramlıklar, gurme grubu ürünleri, doğal kavanoz ürünleri ve içecek serilerinden oluşuyor.

Sağlıklı beslenmeye katkısı olan bu ürünleri müşterinin ayağına kadar götürdüklerini ifade eden Malatya Pazarı Yönetim Kurulu Üyesi Murat Palancı,” Fındık, ceviz, incir, kayısı ve pek çok ürün sağlık dostu olarak biliniyor. Bu ürünleri müşterinin ayağına kadar götürelim istedik. Sanal mağazamızla Türkiye’nin dört bir yanına ulaşacağız. Eylül ayı itibariyle de yurt dışı satışlarımız başlayacak.” dedi.

E-ticaret’in de günümüzdeki önemine değinen Murat Palancı,” Bu teknoloji  her noktaya her kitleye ulaşmayı sağladığı gibi insanların
yeni şeyler keşfetmesini de sağlıyor. Bildiğimiz ürünlerin yanında burada tüketiciler doğal ortamda kurutuluş karpuz, kiraz, şeftali gibi ürünleri de bulacaklar. Hepsi Mısır Çarşısı kalitesi ve tazeliğinde müşteriye ulaştırılacak. Özellikle yoğun tempoda çalışanlar ve öğrenciler için kolaylık sağlayacağını düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

Murat Palancı 2013 yılında mağaza sayısını genişletme hedeflerini de hızlandırdıklarını belirterek,” Yıl içinde 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Ayrıca Dubai, Katar, Azerbaycan ve Polonya’da da mağazalarımız açılacak.” dedi.

OKU ➤  Profilo daha derin temizliği HijyenEkstra ile sağlıyor!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir