Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Salata Tarifleri

Yeşil Soslu Göbek Salata

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Salata Tarifleri
463 30
1
Yeşil Soslu Göbek Salata
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Yeşil Soslu Göbek Salata

Malzemeler:
2 adet orta boy göbek marul
100 gram keçi peyniri
1 çorba kaşığı krema
1 çay bardağı süt
Birkaç dal kıyılmış nane

Yeşil Soslu Göbek Salata Tarifi;
Göbek marulların dışındaki bir veya en fazla iki yaprağını ayırın. Yıkayıp süzdükten sonra enine ikiye kesin ve servis tabağına bütün olarak yerleştirin.
Sos için rendelenmiş keçi peyniri, krema, süt ve kıyılmış naneyi sos tenceresinde karıştırın. Kısık ateşte akışkan bir hale gelene dek ısıtın. Hazırlamış olduğunuz sosu marul yapraklarının aralarındaki boşluklara gelecek şekilde dökün. Servis yapın.

Previous Post

Filistin Usulü Etli ve Zerdeçallı Pilav

Next Post

Narlı ve Nohutlu Et

Yemek Zevki Editör

Next Post
Narlı ve Nohutlu Et

Narlı ve Nohutlu Et

Comments 1

  1. Tamires says:
    14 yıl ago

    Ben de yataakpmn çok ne yapacağımı düşünmekten bunalıyorum. Bir de bir yemeği en fazla iki öğün(akşam+ertesi öğlen) yediği için her akşam mutlaka yemek pişirmem gerekiyor ve bu da beni ziyadesiyle yoruyor. Geçen aynısını düşündüm, yazayım bir liste düşündükçe ordan seçeyim diye. Güzel olmuş seninki de, aldım hemen ordan birkaç madde

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki