Ana Sayfa » Tarifler » Salata Tarifleri » Portakallı ve Teksüt Süzme Peynirli Salata
Portakallı ve Teksüt Süzme Peynirli Salata

Portakallı ve Teksüt Süzme Peynirli Salata

Teksüt’ün Ramazan sofraları için önerdiği tarifler iftara lezzet katarken sahur da ise; gün boyu tokluk ve serinlik vadediyor.

(4 Kişilik)

 

Malzemeler:

2 adet domates

3-4 yaprak marul

1-2 yaprak lolo rosso marul

1 adet portakal

2 yemek kaşığı ay çekirdeği içi

2-3 adet Çengelköy salatalığı

200 gram Teksüt Süzme Peynir

Sosu için:

1 adet portakalın suyu

5 yemek kaşığı sızma zeytinyağı

1 diş sarımsak (havanda ezilmiş)

Tuz, kimyon

Portakallı Ve Teksüt Süzme Peynirli Salata

Hazırlanışı:

Sosu için; Tüm malzemeyi küçük bir kavanozda karıştırın. Sosunuz hazırdır.

Salata malzemesini istediğiniz gibi kesip servis tabağına aktarın. Küp şeklinde kesilmiş Teksüt Süzme Peynirleri üzerine serpin. En son portakallı sosu dökün, ay çekirdeği içini de serpin. Hemen servis yapın.

OKU ➤  Şehriye Çorbası Video

Tavsiye

Hardal Tohumlu Pirinç Salatası

Prodüksiyon: İnci Bak – Fotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 4 kahve fincanı pirinç (Tercihen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir