Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Çıtır Kadayıflı Muhallebi

by Yemek Zevki Editör
16 Haziran 2016
in Tatlı Tarifleri
468 25
0
Çıtır Kadayıflı Muhallebi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kadayıflı-muhallebi

Çıtır Kadayıflı Muhallebi

(4-6 Kişilik)

Çıtır Kadayıflı Muhallebi İçin Malzemeler:

750 ml. süt

200 ml. krema

200 gram toz şeker

1 paket vanilya

2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme)

1 adet yumurta

50 gram tereyağı

250 gram tel kadayıf

Çıtır Kadayıflı Muhallebi Hazırlanışı:

Sütü, şekeri, kremayı ve vanilyayı kısık ateşte karıştırarak kaynatın. Yumurtanın sarısını, buğday nişastasını ve 1 kahve fincanı sütü iyice çırpın. Kaynamakta olan karışımın içine azar azar ekleyerek hızlıca karıştırın. Ocaktan alın, ılınınca servis kaselerine paylaştırın. Oda ısısında soğuyunca buzdolabına aktarın. 6-7 saat beklettikten sonra üzerine yağda kızartılmış kadayıfları ve ceviz içini ilave ederek tatlandırın.

#ÇıtırKadayıflıMuhallebi #KadayıflıMuhallebiTarifi #KadayıflıMuhallebiMalzemeler #KadayıflıMuhallebi #YemekZevki #YemekZevkiDergisi

Tags: ÇıtırKadayıflıMuhallebiKadayıflıMuhallebiKadayıflıMuhallebiMalzemelerKadayıflıMuhallebiTarifiyemekzevkiYemekZevkiDergisi
Previous Post

Etli Domates Dolması

Next Post

Kağıtta Levrek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kağıtta Levrek

Kağıtta Levrek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki