Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Zeytinli Ekmek

by Yemek Zevki Editör
18 Temmuz 2014
in Haber Turu
483 10
0
Zeytinli Ekmek
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

2455Malzemeler:

1 küçük kase dilimlenmiş zeytin

2,5 su bardağı un

1 çorba kaşığı toz maya

1 çay kaşığı toz şeker

1 çay bardağı ılık su

1 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı:

Maya ile şekeri 1 çay bardağı ılık suda eritip 15 dakika bekletin.

Unu hamur yoğurma kabına alın. Mayalı suyu, tuzu ve zeytinleri ilave edip yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Top şeklinde yuvarlayın ve üzerini streç folyo ile kapatıp ılık bir ortamda yarım saat mayalanmaya bırakın. Hamuru fırın tepsinize sığacak şekilde ekmek formuna getirin. Üzerini nemli bir bezle örtüp oda ısısında yarım saat daha dinlendirin. Hamurun üzerine fırça yardımı ile ılık su sürün. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 40-45 dakika pişirin.

Tags: Sahur Yemekleri
Previous Post

Ramazan Bayramı’nı Kilo Almadan Atlatmak İçin Mönü

Next Post

Beslenme Hatalarına Düşmeden Sağlıklı Bayram Geçirmenin İpuçları

Yemek Zevki Editör

Next Post
Beslenme Hatalarına Düşmeden Sağlıklı Bayram Geçirmenin İpuçları

Beslenme Hatalarına Düşmeden Sağlıklı Bayram Geçirmenin İpuçları

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki