Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Et Yemekleri

Yufkalı Köfte

by Yemek Zevki Editör
29 Ekim 2014
in Et Yemekleri
478 15
0
Yufkalı Köfte
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

43

Yufkalı Köfte Malzemeler:

> 5 adet ızgarada pişirmek için hazırlanmış köfte

> 1 adet 30 cm’lik tortilla ekmeği

> 30 gram renkli biberler

> 20 gram jülyen doğranmış havuç ve kabak

> Tane mısır

> Rendelenmiş kaşar peyniri

> Tuz > Karabiber

> Kekik

Yufkalı Köfte Hazırlanışı:

Teflon tavaya koyduğunuz çok az sıvı yağ yada tereyağı ile sebzeleri soteleyin. Tuz, karabiber, kekik ilave edin. Tortilla ekmeğini kolay sarılması için biraz ısıtın. İçine sotelenmiş sebzeleri koyun. Rende kaşarı da üzerine serpin. Sigara böreği sarar gibi kenarlarını içe kıvırıp iki yada üç parmak eninde sarın. Izgara teflon tavayı ocağa koyup kızdırın. Köfteleri kızartmaya başlarken, tavanın bir bölümüne de sardığınız dürümü koyup alt üst hafif kızartın. Dürüm kızardıktan sonra servis tabağına alıp hafif çapraz şekilde 5 eşit parçaya kesin. Kızarmış köfteleri üzerine koyup isteğe bağlı kızarmış domates, biberle servise hazır hale getirin.

Tags: Yufkalı KöfteYufkalı Köfte HazırlanışıYufkalı Köfte MalzemelerYufkalı Köfte Tarifi
Previous Post

Cevizli Taze İncir Reçeli

Next Post

Sebzeli Noodle

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sebzeli Noodle

Sebzeli Noodle

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki