Ana Sayfa » Tarifler » Yemekzevki dergimizin Nisan sayısı çıktı

Yemekzevki dergimizin Nisan sayısı çıktı


Yemekzevki Nisan sayısında yine birbirinden güzel, sağlıklı ve tutan tariflerle okuyucularıyla buluşuyor.

Birbirinden farklı ve leziz yemek tariflerinin sunulduğu “Yemek Zevki” nisan sayısında, ayın sebzesi köşesinde her derde deva enginar var. Çiçeklerinden lezzetli yemekleri yapılan, köklerinden ilaç elde edilen, tüylü kabuklarının kaynatılması ile saçları güçlendiren, çayından karaciğer hastalarının şifa bulduğu ve daha bir çok faydası olan şifa topu “enginar”. Bahar aylarının olmazsa olmaz sebzesi “enginar çorbası”, “enginar salatası”, “zeytinyağlı enginar” ve “enginar dolması” tariflerini Yemek Zevki’nin sayfalarından okuyun ve uygulayın.

Tarif defteri sayfalarında, yine en pratik tarifler var. Marmaris Angel’s Peninsula’nın Executive Chef’i Mehmet Soykan’ı, “Tadı damağımda kaldı” dedirtecek nefis lezzetleriyle sayfalarımızdan takip edin.

Aktüel sayfalarımızın bu ayki konuğu, Renaissance Polat İstanbul Hotel, size gerçek bir “5 yıldızlı” konaklama konforu sunuyor.

Yöresel yemekler sayfalarımızda konuk şehrimiz Afyon. Toyga çorbasından, meşhur kaymağından yapılan nefis tatlısına yeşil mercimekli bükme böreğinden, minik yaprak sarmasına kadar yöresel Afyon yemeklerinden birkaç lezzet bir arada.

Gizem’in Sağlıklı Yaşam Önerileri bölümünde, diyetisyen ve profesyonel yaşam koçu Gizem Tutar, “zayıflamak için tabletlerden medet  ummayın” diyor ve uyarıyor, “bir çok ürün sibutramin içeriyor.”

Nezrin’in sürpriz fikirlerinde bu ay “kapı süsü” yapımını veriyoruz. Kolay bulabileceğiniz malzemelerle baharı müjdeleyecek renklerle kapı süsü yapın, kapınıza asın.

Çay & kahve zamanında fındıklı kurabiye tarifi ile beraber alman pastası, bardakta tiramisu, cevizli ve portakallı frigo tariflerinin yapımı kolay ve pratik. Çay saatlerinizi keyiflendirmeniz için.

Pratik elma tatlısı, Ankara Dedeman Oteli’nin Executive Chef’i İrfan Polat’ın ellerinden her zaman elinizin altında bulunabilecek malzemelerden.

Sağlık köşesinde Prof. Dr. Erdoğan Kunter, uykusuzluğun, iştahı azaltarak aşırı yemek yemeye ve dokularda yağ depolanmasına neden olduğunu belirtiyor ve ekliyor. “Sağlıklı uyku, sağlıklı bir yaşam için olmazsa olmaz bir zorunluluk.”

Yeni ürünlerden, yeni mekanlara, en pratik yemek tariflerinden dünya mutfağına kadar aradığınız her şeyi bulabileceğiniz derginiz Yemek Zevki, dopdolu içeriğiyle Nisan ayı boyunca da en büyük yardımcınız oluyor.

“Yemek Zevki”nin nisan sayısı tüm bayilerde ve grosmarketlerde…Almayı unutmayın!


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir