Dost teknoloji Vestel, “Evin kalbi mutfakta atar” yaklaşımı doğrultusunda “Derin Mevzular” adını verdiği yeni bir projeye imza attı. EKS Mutfak Akademisi kurucusu Eyüp Kemal Sevinç ile hazırlanan proje kapsamında 7 farklı video ile derin dondurucu kullanmanın püf noktaları anlatılıyor.
“Evin kalbi mutfakta atar” yaklaşımı doğrultusunda ürünün yanı sıra mutfağa ilişkin doğru bilgileri de tüketicilere ulaştırmaya büyük önem verdiklerini belirten Vestel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Gürsoy şunları ifade etti: “‘Derin Mevzular’ projesini sektörel araştırmalarımızdan ve müşterilerimizden aldığımız geribildirimlerden yola çıkarak hazırladık. Türkiye’de derin dondurucu kullanımı giderek artsa da doğru dondurma ve çözdürme teknikleriyle ilgili henüz yeterli bilgi birikimi yok. Biz de önemli olan sağlıklı beslenme diyerek derin dondurucu sahiplerine ürünlerinden en iyi ne şekilde yararlanacaklarını anlatmak istedik. Geniş bir kitleye ulaşmak için de “Derin Mevzular”ı dijital bir proje olarak tasarladık.”