Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Türkiye’nin İlk Paketli ‘Yoğurt Sütü’ Balmar’dan

by Yemek Zevki Editör
04 Nisan 2013
in Haber Turu
478 15
1
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Yenilikçi ve sağlıklı süt ve süt ürünleri sunan Balmar, yeni ürünü Yoğurt Sütü ile ambalajlı sütten daha kıvamlı yoğurt yapılmasına olanak sağlıyor. Balmar Yoğurt Sütü’nün farkı ise yağ oranının fazla olması.

Süt ve süt ürünleri sektörüne getirdiği yenilikçi yaklaşımlarla adından söz ettiren Balmar, sektöründe bir ilki daha gerçekleştirdi: Türkiye’nin ilk yoğurt sütünü üreten Balmar, ürünü sağlıklı UHT ambalaj ile tüketicilerin beğenisine sundu.

UHT (Ultra High Temperature- Ultra Yuksek Isı) teknolojisi ile üretilen sütler, piyasada bulunan diğer ambalajlı sütlerden yağ oranındaki farklılık ile ayrılıyor. Ev hanımlarının sağlıklı, kıvamlı ve lezzetli yoğurt yapmak için Balmar Yoğurt Sütü’nü kaynamayacak kadar (42 – 46 C?) ısıttıktan sonra taze yoğurt ile mayalamaları yeterli oluyor.

Türkiye’nin her bölgesinde ve gelir kesiminde yoğurt mayalama geleneği oldukça yaygın. Ancak yapımında maalesef, sağlığa zararlı olan ve kanunen satışı yasak olan açık sütler kullanılıyor. Balmar Yoğurt Sütü sayesinde hanımlar artık sağlıklı sütten de lezzetli yoğurtlar yapabilecek. Balmar Yoğurt Sütü ısıl işlemden geçtiği için aynı zamanda günlük tüketim amacıyla da içilebiliyor.

Tags: Basit YemeklerHamur İşleri
Previous Post

Hayat dolu hissetmek için harekete geçin

Next Post

BergHOFF mutfaklarda “Doğru Seçim” olmaya devam ediyor

Yemek Zevki Editör

Next Post

BergHOFF mutfaklarda “Doğru Seçim” olmaya devam ediyor

Comments 1

  1. ZEYNEP says:
    13 yıl ago

    içimine bayıldım özellikle tam yağlı olması çok güzel

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki