Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Terbiyeli Pazı Seskula Frikase

by Yemek Zevki Editör
08 Ağustos 2013
in Sebze Yemekleri
473 20
0
Terbiyeli Pazı Seskula Frikase
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:
• 3 demet pazı
• 2 adet soğan
• 2 çorba kaşığı zeytinyağı
• 1 büyük fincan ince kıyılmış lahana
• 1 adet rendelenmiş havuç
• Yarım kahve fincanı balsamik sirke
• 1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu
• 1 su bardağı et veya sebze suyu
Köfte için:
• Yarım kilo kıyma
• 1 adet soğan
• Çay kaşığını ucu ile öğütülmüş tuz ve karabiber
Terbiye için:
• 2 adet yumurta
• 1 çorba kaşığı un
• 1 adet limonun suyu

Terbiyeli Pazı Seskula Frikase Tarifi;
Köfte için; Kıyma, rendelenmiş soğan, tuz ve karabiberi karıştırın. Minik köfteler yapıp kenara alın.
Soğanı zeytinyağında kavurun. Doğranmış lahana, doğranmış pazı ve havuç ekleyin. Balsamik ve portakal kabuğu ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Et veya sebze suyunu ekleyip, pişmeye bırakın. Kaynamaya başlayınca köftecikleri ekleyip 6-7 dakika pişirin. Ocaktan alın.
Terbiye için; Un, yumurta ve limon suyunu iyice çırpın. Tenceredeki sudan 3 çorba kaşığı alıp, yumurtalı karışıma ekleyin ve karıştırın. Bu karışımı azar azar ve karıştırarak yeniden tencereye ilave edin. Ocağa oturtup, 2 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Tags: Et Yemeklerisebze yemekleri
Previous Post

Domates Köftesi

Next Post

Meyveli Enginar

Yemek Zevki Editör

Next Post
Meyveli Enginar

Meyveli Enginar

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki