Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Tavuklu Şehriyeli Bulgur Pilavı

by Hatice Ünal
07 Nisan 2022
in Tatlı Tarifleri
473 20
0
Tavuklu Şehriyeli Bulgur Pilavı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Tarif: Dilek Demirsoy @dileginmutfagi27

5- 6 Kişilik

Malzemeler:

500 gram tavuk eti

3 su bardağı bulgur

1 su bardağı tel şehriye

3 yemek kaşığı tuz

3 yemek kaşığı zeytinyağı

Bir miktar sıcak su

Hazırlanışı:

İlk olarak tavuğu tencereye alıp, bir miktar su ve tuz ekleyip haşlamaya bırakın. Ardından tavuğu sudan alın. Diğer tarafta 3 yemek kaşığı zeytinyağını tencereye koyun, üzerine tel şehriye ekleyip kavurmaya başlayın. Daha sonra bulgur ilave edin, iyice kavurduktan sonra tavuk suyu ekleyin. Üzerine sıcak suyunu da ilave edip pişmeye bırakın. Bu işlemden sonra sunum tabağına pilavı alın, üzerine tavuk etini didikleyin.

#tavukluşehriyelibulgurpilavı #bulgurpilavı #pilav #gazianteplezzetleri #gaziantepmutfağı #ramazan #ramazanlezzetleri #iftarsaati #iftarlıktarifler #tavuklutarifler #food #yummy #dessert #dilekdemirsoy

 

Previous Post

Renaissance Polat İstanbul Hotel’de On Bir Ayın Sultanı “Ramazan”

Next Post

Ramazan Ayında Kilomuzu Nasıl Kontrol Etmeliyiz?

Hatice Ünal

Next Post
Bayram kilolarını kontrol etmek için 6 ipucu

Ramazan Ayında Kilomuzu Nasıl Kontrol Etmeliyiz?

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki